Novi poraz Partizana, Božić traži da sve prenoći

Košarkaši Partizana poraženi su u Pioniru od Igokee rezultatom 73-66, a deo navijača je skandirao “Pero odlazi”.

 

“Možda i najteži poraz ove sezone s obzirom na celu situaciju i kako se sve odvijalo, mesta na tabeli. Igokea je iskusan tim koji je nas je dobio iskustvom. Pritisak postoji pred svaku, ovu pogotovo. Nismo ga iskontrokisali i zbog njega smo tako loše sutirali i izgubili”, izjavio je Božić.

Foto: MN Press

Foto: MN Press

O zahtevima da ode, trener Partizana je rekao:

„Pustićemo da prenoći sve i u ponedeljak ćemo pričati o odlukama i potezima koji treba da se prave. Moramo da napravimo neke poteze. Ovo je bio veliki udarac za nas. Nema posustajanja i odustajanja nego da tražimo druge načine da popravimo ono sto nam nedostaje da dobijemo neizvesnu završnicu ili pobedimo utakmicu“.

One comment

  • eto ovi koji mu daju podrsku naprednjacki navijači smao pravi grobari vide šta se desava dok ovi kvazi ,verni navijači koji se prodaju ko svaka stranka.trener koji nema veze a ni kao igrač nije imao pojma samo je podizao pehare dok se zna tko je bio zasluzan za trofeje.trener koj kaze netrebaju nam centri igra ga vidim milutinovic,đumic tele ko i trener.wilsona neubacuje u trecoj kad je sve kasno onda ga uvodi.trice i sut za dva 30% da manje splavare mozda bi i pogodili koju.odi pero odi i ti todoricu koji si okrenuo leđa svim pravi navijačima i ljudima do kome je stalo klub

Leave a Reply

Your email address will not be published.