Milutinov: Partizan na potezu

U izjavi za Sportski Žurnal Nikola Milutinov je još jednom dočarao osećaj koji je imao u toku Draft noći:

“Nestvarno! Do 23. pika svi smo bili opušteni, zaista nije bilo šanse da me tada izaberu. To bi bila senzacija. Ali, onda je krenula tenzija. Pet minuta između proglašenja svakog narednog pika trajalo je kao pet sati. Saznali smo da me je izabrao San Antonio minut pre nego što je Adam Silver pročitao i zvanično. Nastala je euforija u kući. Taj osećaj ne može da se opiše. Ni sada ne znam o čemu sam razmišljao. Samo sam bio presrećan”, rekao je Milutinov.

KK Partizan NIS kkpartizan.rs

KK Partizan NIS
kkpartizan.rs

Da li ostaje u Crno – Belom dresu ?

“Čekam da me pozovu iz mog Partizana. Tada ćemo pričati i sve se dogovoriti. Još sam igrač Partizana, imam ugovor još dve godine. Pričaću sa trenerom Duškom Vujoševićem”, objasnio je Milutinov.

San Antonio je već objasnio da Nikole neće biti u sastavu za Letnju ligu zbog reprezentativnih obaveza. Nikola tim povodom kaže:

“Meni je sada reprezentacija na prvom mestu. Drago mi je što sam upao na širi spisak, jer će mi to biti prvi put da radim sa seniorskom selekcijom. Najmlađi sam i probaću da se nametnem i pružim maksimum u svakom trenutku”.

Izvor: Doubledouble.rs / Sportski Žurnal

Leave a Reply

Your email address will not be published.