Mijailović: “Nikola Lončar je bio naša želja od samog početka”

Ostoja Mijailović je potvrdio glasine da će Nikola Lončar postati novi sportski direktor Partizana.

Foto: Kurir

U razgovoru za “SportKlub“, predsednik Partizana je izjavio:

Dugo sam pregovarao sa Nikolom Lončarom. On je bio naša želja od samog početka. Želeo sam da dođe mlad i energičan čovek iz Partizanove porodice. Lončar poznaje mnogo ljudi iz sveta košarke u celoj Evropi, pogotovo u Španiji gde je godinama živeo, i na kraju smo uspeli da se dogovorimo. Nikola će od 1. aprila biti naš sportski direktor”.

Mijailović ne krije zadovoljstvo posle dogovora sa nekadašnjim reprezentativcem Jugoslavije:

Mislim da je veliki uspeh nove uprave da na čelo kluba dovede takvog čoveka kao što je Lončar. Očekujem izuzetno ozbiljnu saradnju sa njim i sa trenerom. Njima ću prepustiti da vode sportski sektor i moraće i svoje buduće radne aktivnosti da brane argumentima”.

Prvi čovek “crno-belih” je istakao kako su se konsultovali sa Lončarem prilikom dolaska Bandže Sija i Kvame Vana:

To je bila tajna, ali već dugo sarađujemo. Savetovao sam se sa Nikolom i on je učestvovao u angažovanju naših poslednjih pojačanja Bandže Sija i Kvamea Vana. Pokazao se kao izuzetno kvalitetna osoba i kvalitetan sagovornik. Nije neko ko će po svaku cenu nešto da uradi, već želi da razgovaramo o svemu i da do najboljeg rešenja dođemo kroz razgovor. Mnogo ga cenim i mislim da ćemo imati ozbiljnu saradnju”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.