Mega sjajna, 103 – 107 !!!

Košarkaši Mega Leksa pobedili su Cedevitu u Zagrebu sa 107:103 posle produžetka.
Cedevita je u prvom delu igre kontrolisala utakmicu, ali je potom usledilo preokret Mege. Milojevićevi igrači su u trećem periodu diktirali tempo, i u tom delu igre slavili sa čak 30 – 16. Zagrepčani se međutim nisu predavali, i sa nekoliko vezanih trojki Cedevita je prišla na – 3. Kada se činilo da je sve gotovo i da je Mega Leks odneo veliku pobedu, trener Milojević i igrači su propustili priliku da fauliraju i Gordić je sa pola terena pogodio trojku za produžetak. U produžetku, igrači Mege su kratko bili u šoku, ali su se brzo oporavili. Klackalica je sve vreme postojala, a Mega je stečeno vođstvo lako gubila. Međutim, na kraju 103 – 107 i velika pobeda mladog tima Mega Leksa.

Marko Kešelj je utakmicu završio sa 23 poena i bio je veoma siguran sa penala, a najbolji u pobedničkom timu bio Dejan Musli sa 20 poena, 15 skokova i 3 asistencije, tj. indeksom 40. Odličan je bio i Nikola Jokić sa 21 poenom i 12 skokova, kao i Ognjen Jaramaz, koji je upisao 19 poena, i 6 asistencija.

Kod Cedevite, Fran Pilepić je imao 25 poena, Tomislav Zubčić je dodao 17 poena, a Nemanja Gordić 15 poena, uz 9 asistencija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.