Ljubimac navijača ponovo u Crno-belom

Saša Pavlović vratio se u Partizan !

Aleksandar Pavlovic  abaliga.com

Aleksandar Pavlovic
abaliga.com

Crno-beli su tako dobili najveće pojačanje u liku ljubimca navijača i izuzetnom košarkašu Saši Pavloviću oko čijeg dolaska su se navijači i igrači Partizana angažovali što na utakmicama što duhovitim video porukama.
Nakon nekoliko nedelja spekulacija gde bi nekadašnji NBA igrač mogao nastaviti karijeru, Pavlović se vratio u klub za koji navija od detinjstva i sa kojim je osvojio prvenstvo Srbije u junu ove godine. U finalu prvenstva pobeđen je veliki rival, Crvena Zvezda Telekom, ukupnim rezultatom 3-1, a Saša Pavlović je imao učinak od 11.7 poena u finalnoj seriji.
U ABA ligi je na ukupno mečeva imao učinak od 13.1 poena, ali mu je izmaklo finale i trofej takmičenja na Jadranu.
U EL, Pavlović je imao izuzetnih partija (11.4 p), a još uvek se pamti meč protiv Bajerna (21 p) kada je uz pomoć Kinzija Partizanu doneo pobedu i pored mnogo povređenih igrača u tom trenutku.
Ovih nekoliko nedelja spekulisalo se da je na stolu imao unosne ponude više kineskih timova, Galatasaraja, nekih ruskih ekipa kao i ABA ligaša Cedevite i Metalca.
Pavlović je potpisao ugovor sa šampionom Srbije do kraja juna 2015. godine, a saigračima će se priključiti sutra, 2. decembra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.