Kome smetaju obeležja Partizana u Nikšiću?

KK Partizan NIS se ponosi činjenicom da za njega navijaju ljudi širom regiona i smatra gest domaćina današnjeg meča na prvom mestu nekorektnim prema velikom broju ljubitelja crno-belih boja iz Nikšića i drugih gradova Crne Gore.  

kkpartizan.rs

kkpartizan.rs

Sportsko nadmetanje KK Sutjeska i KK Partizan NIS koje će se večeras održati u Nikšiću, prethodnih dana je imalo nekorektnu uvertiru od strane rukovodstva KK Sutjeska u vidu odluke o zabrani ulaska u halu svim navijačima koji na sebi budu imali obeležja Partizana. Sa velikim ponosom na armiju navijača iz Crne Gore kojima je crno-bela boja u srcu, KK Partizan NIS postavlja pitanje kome i zbog čega smetaju obeležija Partizana u gradu koji je poznat po tome da u njemu živi veliki broj navijača našeg kluba?

Zbog svega što predstavlja u svetu košarke, KK Partizan NIS je magnet za navijače u svim dvoranama u kojima se igra ABA liga. Tim pre, klub smatra veoma nekorektnom odluku da se ljubiteljima košarke, navijačima Partizana, uskrati pravo da uživo prate tim za koji navijaju a koji dolazi u njihov grad posle mnogo godina.

Meč između Sutjeske i Partizana na programu je večeras, od 21 čas.

Izvor: kkpartizan.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.