Jovović napustio Budućnost!

Trener Igor Jovović i lider ABA lige Buućnost Voli prekinuli su saradnju. Kao razlog rastanka mladog stručnjaka i Budućnosti navedene su privatne obaveze.

“Obavještavamo vas da je Igor Jovović, podnio ostavku na funkciju trenera KK Budućnost VOLI. Predsjednika i upravu kluba je informirao o nemogućnosti da u narednom periodu vodi ekipu zbog privatnih obaveza koje su mu prioritetne.

mondo.rs

mondo.rs

Rastanak trenera Jovovića s klubom, kao i suradnja u proteklom razdoblju, bili su na najvišem nivou. Protekle dvije i pol godine, s Igorom na kormilu Budućnost Volija, obilježene su najvećim uspjehom Kluba u takmičenjima ABA lige, od njenog osnivanja. Prošle godine smo se našli na drugom mjestu, kao ozbiljan kandidat za ulazak u Euroligu.

Bez obzira na to što i ove sezone bilježimo odlične rezultate, budući da smo na prvoj poziciji ABA lige i da smo sinoćnjom pobjedom ostvarili veće šanse za prolaz u Eurokup, u potpunosti razumijemo i prihvaćamo odluku Igora Jovovića.

Na kraju, ostaje samo da mu se u ime Kluba i Uprave, toplo zahvalimo. KK Budućnost Voli mu od srca želi sreću u budućem privatnom i profesionalnom životu”

Izvor: Budućnost Voli (zvanični sajt)

Leave a Reply

Your email address will not be published.