Igokea je danas otpustila Mladena Jeremića, a dovela Dušana Katnića

Mladen Jeremić ( bek, 196cm/1988.) je nekad predstavljao velikog talenta, zlatnog juniora i predvodnika svih mlađih reprezentativnih selekcija.

abaliga.com

abaliga.com

U dosadašnjem delu sezone beležio je 7.3 poena i 2.2 asistencije za 26 ukazanih minuta po meču. Procenti šuta za dva poena su mu bili 51.4 % , dok je veoma podbacio u šutu za tri poena ( 17.1%).
Jeremić je u svojoj karijeri imao blistavih momenata, a posebno se pamti finale protiv reprezentacije SAD u kojem je zabeležio 24 poena na U19 Svetskom prvenstvu.
U ekipu Igokee je stigao iz Bukanerosa iz Venecuele. Tamo je beležio 10.9 poena po meču. Između ostalih timova nastupao je i za Ređo Emiliju, FMP kao i Hemofarm.
Jeremić definitivno nije opravdao epitet velikog talenta do sada, ali prema izveštajima brojnih skauta kvalitet u njegovom slučaju definitivno postoji.

Dušan Katnić potpisao je za Igokeu danas. Katnić je visok 193 cm i igra na poziciji plejmejkera. Za Igokeu je potpisao do kraja sezone. Prošle sezone nastupao je u Radničkom iz Kragujevca i imao je nekoliko dobrih partija. U Superligi je beležio 7.2 poena i 4.1 asistencije po meču.

novosti.rs

novosti.rs

Katnić je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Anvil, Ostende, Crvenu Zvezdu i Mega Leks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.