Džikić: Tu smo, odustali nismo

Skoro mesec dana posle završetka Jadranske lige i više od mesec dana pre početka Super lige, košarkaši Partizana vredno treniraju, spremaju se za prijateljske utakmice i čekaju početak domaćeg takmičenja.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

“Tu smo, još odustali nismo. Ulazimo polako u trening. Vremena barem imamo dovoljno”, rekao je trener ekipe Aleksandar Džikić agenciji Beta.

Partizan je 29. februara završio Jadransku ligu pobedom nad Cedevitom, posle čega je trenirao još sedam dana, a onda je ekipa dobila sedam dana ponovo, da bi se u ponedeljak ponovo okupila i nastavila da radi. Sa timom radi i Mihajlo Andrić, koji je pauzirao duže od četiri meseca zbog povrede.

“Andrić je na svakom treningu, ulazi kontrolisano u sistem. Pokušavamo da ga postepeno dovedemo na takmičarski nivo”, rekao je Džikić.

Crno-beli će vreme do takmičarskih utakmica ispuniti prijateljskim mečevima.

“Gledamo da obezbedimo dobre rivale za prijateljske utakmice, što uopšte nije lako. Ali tako je kako je…igraćemo sa Zadrom, Mega Leksom, Slobodom u drugima. Postoje opcije da igramo i sa još nekim ABA ligašima”, rekao je Džikić.

Izvor: beta.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.