Džikić: “Najgora naša utakmica od početka sezone” (VIDEO)

Iako je Budućnost savladala Megu na svom parketu, trener Podgoričana, Aleksandar Džikić je bio nezadovoljan izdanjem svog tima.

Foto: Mondo

Aleksandar Džikić je posle utakmice izjavio:

“Igrali smo loše, najlošije od početka sezone. Nisam zadovoljan energijom pojedinih igrača, niti distancom u odbrani koju smo imali, niti nivoom energije. Normalno je da je Mega došla da igra brzo, jako, sa energijom, pa to je njihova karakteristika od kada je Milojević njihov trener. On je probao neke mlade igrače, možda je to razlog nekog našeg opuštanja, ali to ne razumem, niti me ne zanima. Imaćemo sastanak u nedelju, pa će nekoliko igrača morati da objasni šta se to desilo na parketu”.

Igrom svoje ekipe nije bio zadovoljan ni trener Mege, Dejan Milojević:

“Loša utakmica za nas. Budućnost je kvalitetna, ima sjajnog trenera, igrački su među dve ili tri ekipe u ligi. Želim im da naprave korak u sezoni, možda i iznenade Zvezdu i plasiraju se Evroligi. Nisu bez šansi protiv favorita. Što se nas tiče, imamo dosta problema sa povredama, Čarapiću je ovo bio prvi meč nakon šest meseci. Mladost je naš kvalitet, razvojni smo tim i učinićemo sve da od ovih mladića napravimo dobre, zrele igrače”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.