Musin PR menadžment demantovao da je Džanan izbačen iz prvog tima Cedevite

Nakon što su pojedini mediji objavili da je kapiten kadetske košarkaške reprezentacije BiH Džanan Musa izbačen iz prvog tima zagrebačke Cedevite, PR menadžment Džanana Musa demantovao je ove navode.

kkcedevita.hr

kkcedevita.hr

 “Prije svega treba napomenuti da su ovo normalne stvari koje se dešavaju u profesionalnom sportu. Neutemeljeni navodi su sastavni dio te priče”, navodi se u saopštenju.

Iz PR menadžmenta ističu da im je drago kao i Džananu da je KK Cedevita stala u njegovu zaštitu i još jednom pokazala da štiti svoj najveći projekat.

“Džanan kao i do sad će svim svojim kapacitetima biti na raspolaganju svom klubu. Stvari koje su se dešavale na zadnje dvije utakmice su normalne stvari. Musa je poznat kao igrač koji se svim svojim resursima bori za napredak i mjesto u timu. Čak i njegovo učešće na poluzavršnici juniorskog prvenstva u Splitu govori o profesionalnosti”, ističe sa u saopštenju.

Džanan je u svim selekcijama spreman da donese, sa ostatkom tima, prosperitet KK Cedevita.

Izjava koja je podigla prašinu poslije utakmice sa Fenerbahceom je izvučena iz konteksta kao što je i PR menadžment kluba iz Zagreba naveo.

“Sama izjava se odnosila na tok karijere Džanana i tome predstoji dosta titula u timu iz Zagreba. Sam njegov put razvoja je trenutno na razini radi koje je i potpisan ugovor sa KK Cedevita i ništa se nije promijenilo. Džanan je iz tih aktivnosti isključen jer te poslove obavlja menadžer Miško Ražnatović”, navodi se u saopštenju.

U konačnici sam Musa je fokusiran na obaveze u klubu koje ima, te na SP i kvalifikacije na ljeto koje čekaju reprezentaciju BiH.

Leave a Reply

Your email address will not be published.