Crno-beli produžili ugovor sa kompanijom Telekom Srbija

Uspešna saradnja je produžena na još godinu dana. 

Telekom Srbija ostaje uz najtrofejniji košarkaški klub u Srbiji. Na obostrano zadovoljstvo, ugovor je produžen na još godinu dana, čime je obezbeđena značajna podrška za dalje funkcionisanje kluba.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

KK Partizan NIS izražava veliko zadovoljstvo zbog činjenica da tako velika kompanija ostaje uz Partizan i daje mu vetar u leđa da na pravi način radi ono što najbolje ume, a to je da igra košarku. Trudićemo se da dobrim igrama u Evropi,  ABA ligi i domaćim takmičenjima opravdamo poverenje i predstavimo Partizan, njegove sponzore, državu Srbiju i naše navijače u najboljem mogućem svetlu.

Istovremeno, KK Partizan NIS izražava zahvalnost premijeru i Vladi Srbije  što  su prepoznali naš rad i značaj našeg kluba i koji su dali svoj doprinos da do nastavka saradnje dođe.

Crno-beli počinju takmičenje u ABA j.t.d. ligi 1. oktobra, kada u Baru igraju protiv Mornara. Pre toga, oni će odigrati još dva test meča. Prvi je na programu u petak, 23.09. od 20 časova u Hali sportova „Ranko Žeravica“ protiv Lukoila a potom u nedelju protiv Spartaka u Subotici.

 

Izvor: kkpartizan.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.