Cirbes: Navijači Zvezde – to malo ko ima u Evropi

Centar Crvene zvezde Telekom Maik Cirbes nalazi se u Berlinu sa reprezentacijom Nemačke, ali zbog povrede članka nije u prilici da pomogne sunarodnicima u borbi za što bolji plasman na Evrobasketu.
I pored činjenice da ne igra utakmice, Maik je uz svoj nacionalni tim, a u Berlinu sprovodi i terapiju kako bi se oporavljen, po dolasku u Beograd, što pre priključio treninzima Crvene zvezde Telekom.

– Stanje sa povredom koja me je, na moju veliku žalost, sprečila da igram na Evropskom prvenstvu, sada sve bolje. Oporavak ide dobro, nadam se da ću se uskoro naći na terenu i da ću početi sa treninzima – kaže Cirbes koji ni u Nemačkoj nije mogao bez zvezdaša:

– Video sam se sa Kalinom i Nešom Ilićem, otišli smo na kafu, ispričali se. Naravno, teme su bile Beograd i Crvena zvezda.

kkcrvenazvezda.rs

kkcrvenazvezda.rs

Osim produženja ugovora sa Cirbesom, crveno-beli su na poziciji centra angažovali Sofoklisa Skorcanitisa i Stefana Nastića:

– Pratim sve što se dešava. Znam da su stigla pojačanja. Sofoa poznajem jako dobro, zapravo setim ga se svaki put kada pogledam palac, koji mi je dislocirao na jedoj utakmici pre dve godine – uz veliki osmeh kaže Cirbes i dodaje:

– Šalim se, on je sjajan igrač. Stefana Nastića ću tek upoznati, znam da je mlad, snažan i veoma borben, ali nisam do sada igrao protiv njega. Verujem da će me njih dvojica kroz jak trening učiniti još boljim igračem. Ekipa je dobra, sada je samo na nama da se uigramo i da nas navijači prate i bodre. Čujem od saigrača iz Beograda da su pokrenuli pravu kampanju sa porukom: „Hoćemo punu dvoranu“. I zaista je tako, jer sa navijačima pružamo i više nego što su ponekad naše objektivne mogućnosti. Ja to najbolje znam gledajući sve što sam doživeo prošle sezone i tu podršku sa tribina. To malo ko ima u Evropi – zaključio je Maik Cirbes.

IZVOR: kkcrvenazvezda.rs

http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/article/cirbes-navijaci-zvezde-to-malo-ko-ima-u-evropi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.