Berić podneo neopozivu ostavku!

Ono o čemu se spekulisalo u medijima danas je dobilo zvaničnu potvrdu- Miroslav Berić je podneo neopozivu ostavku na mesto potpredsednika KK Partizan. U saopštenju koje je objavljeno na zvaničnom sajtu kluba on je izrazio neslaganje sa stavom da postoji bilo kakva odgovornost rukovodstva kluba u odnosu na bilo šta osim za stanje u klubu i klupske rezultate.

Foto: http://kkpartizan.rs/

” Dragi navijači, poštovani prijatelji, uvažena javnosti, 

Želim da vas obavestim da sam podneo neopozivu ostavku na mesto potpredsednika kluba, i da više neću obavljati tu funkciju. 

Žao mi je što je do toga došlo, posebno u ovom trenutku, kada se klub konsolidovao i ostvario značajan napredak u igri i rezultatima. Kako smatram da nisam uradio ništa loše i da nemam čega da se stidim, nisam više u mogućnosti da radim na način koji mislim da odgovara interesima kluba. Ne slažem se da postoji odgovornost rukovodstva kluba u odnosu na bilo šta osim na stanje u klubu i klupske rezultate. 

Odbijam bilo kakve spekulacije vezane za nekakvo lično nezadovoljstvo stanjem, rezultatima i pozicijom Partizana, navedene u nekim listovima. U datim okolnostima, kad smo se borili da izbegnemo gašenje kluba, zadovoljan sam postignutim. Osim toga, verujem da je u odnosu na ta pitanja pre svega merodavan sud navijača, koji vole klub i koji su mu privrženi. 

Ponosan sam na neverovatnu podršku navijača klubu u tako teškoj situaciji. Pune hale i ubedljivo najveća gledanost u ligi zaslužuju poštovanje. Niko nema tako odane i strasne navijače. 

Nesrećan sam zbog ovoga što se sada događa. Voleo bih da oni koji su privrženi Partizanu sad u još većoj meri (ako je to uopše moguće) podrže klub, tim i trenere da postignu još bolje rezultate, uprkos velikim problemima. Zahvaljujem se Nikoli Pekoviću na poverenju koje mi je ukazano i svim saradnicima u klubu na saradnji. 

U Partizanu ću do povratka NIkole Pekovića iz SAD obavljati sve poslove kao i do sada, uradiću sve ono što je dogovoreno i održati sve važne sastanke koji su dogovoreni, osim ukoliko klub ne odluči drugačije. Razume se da ću, bez obzira na ostavku, pomoću klubu kada god je potrebno. Moj odnos prema Partizanu nije i nikada neće biti vezan za bilo kakvu funkciju.

S poštovanjem,

Miroslav Berić

 

IZVOR: kkpartizan.rs 

Leave a Reply

Your email address will not be published.