Bajić: “Igrači će morati da se uozbilje ako žele i dalje da budu članovi Igokee”

Dragan Bajić i Vuk Radivojević su se obratili medijima posle poraza.

Foto: Mondo

Vuk Radivojević je u obraćanju medijima rekao:

“Čestitam Partizanu na pobedi. Drugu utakmicu nam se dešava da primamo puno poena, sada 117. Nismo navikli tako da igramo. Drugu utakmicu igramo bez neke odbrane, to nije tipično za nas. Držali smo se do sredine treće četvrtine, ali smo čitavu utakmicu sa našim glupostima vraćali Partizan. Dali su nam mnogo laganih poena, trčali su nam u leđa. Oni su vrhunski šuteri, pogađali su trojke, mi smo to dopuštali i to je to”.

Dragan Bajić je posle poraza od Igokee izjavio:

“Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Ne znam šta da analiziriam. Ovo nije košarka koju sam ja inače praktikovao. Moj tim je u većini slučajeva igrao najbolju odbranu u ligi. Ne znam šta se dešava. Vuk kaže da smo možda bili nervozni, ali ne slažem se sa tim s obzirom da smo u napadu dali 104 poena. Ne može nervoza biti uzrok da se ne igra odbrana. Ono što sam upozoravao u skautingu, igrači nisu ispoštovali danas. Kada sam rekao posle MZTa da sam ja krivac, izgleda da su se oni malo opustili. Videćemo šta dalje, igrači će morati da se uozbilje ako žele i dalje da budu članovi Igokee.

Problem je bila tranzicija Partizana gde su oni dobri. Svestan sam da Vilijams-Gos i Miler poseduju kvalitet, pogotovo u igri 1 na 1, ali bilo je dosta situacija gde smo morali bolji odreagovati”

Leave a Reply

Your email address will not be published.