Andora menja sastav! Luka Bogdanović novi član

Nakon poraza od Unikahe za vikend ( 74 – 77 ), Andora je otpustila Karlosa Biviju, dok je Kalojan Ivanov na putu za Trabzon gde će potpisati ugovor sa timom iz TBL. Ekipa Andore se pojačava iz Partizana, njen novi čaln bi trebalo da bude Luka Bogdanović.

Andora – Unikaha 74 – 77

MoraBank Andora pružila je snažan otpor lideru Endesa lige ekipi Unikahe. Na kraju je Unikaha slavila sa 74 – 77, uz mnogo poteškoća.

Andora je dobro otvorila utakmicu, i nakon prve četvrtine vodila je sa 17 – 16. U tim momentima bilo je jasno da Unikaha neće lako doći do trijumfa. Druga četvrtina donela je preokret, ali Unikaha i dalje nije uspevala da materijalizuje kvalitativnu prednost koju poseduje u punoj meri. Na poluvreme se otišlo rezultatom 33 – 38.

U trećoj deonici ekipa Andore zatrpava koš Unikahe iz Malage sa čak 25 poena. Utakmica se vraća u potpuni egal. Poslednja deonica donela je puno uzbuđenja ali šuterski kvalitet Tulsona obezbedio pobedu timu trenera Đoana Plaze.

Tulson je bio i najbolji igrač Unikahe sa 17 postignutih poena a dobro su ga pratili Vil Tomas sa 16, kao i Džejson Grejndžer sa 12 poena i 5 asistencija.
U ekipi Andore istakli su se Kalojan Ivanov sa 12 poena i 7 skokova kao i Navaro sa 11.

mozzartsport.com

mozzartsport.com

SPEC: Andora je otpustila Karlosa Biviu, dok je Kalojan Ivanov na putu ka turskom Trabzonsporu. Zamena za Ivanova je dosadašnji košarkaš Partizana Luka Bogdanović.

Leave a Reply

Your email address will not be published.