Aleksandar Aranitović završio sezonu

Košarkaš Crvene zvezde Aleksandar Aranitović, koji ove sezone igra kao posuđen igrač u Mega Leksu je doživio povredu ligamenata koljena, prenosi službeni sajt Mega Leksa.

Photo: www.bcmegabasket.net

Photo: www.bcmegabasket.net

Aranitović se povrijedio na meču odigranom prošli vikend protiv Cedevite, zbog čega ga očekuje duža pauza. Aranitović se povrijedio u 28. minutu utakmice prilikom šuta za tri poena nakon čega je izašao iz igre i više se nije vraćao na teren.

Iako je tek prije desetak dana napunio 18 godina, Aranitović je za Megu ove sezone u ABA ligi prosječno provodio u igri skoro 20 minuta po meču uz učinak od 5.6 poena i 2.8 skokova.

“Svakako mi je bilo vrlo teško kada su mi saopšteni rezultati pregleda ali kao sportista uvijek morate da budete pripremljeni za ovakve stvari. Dobio sam zaista veliku šansu u Megi i zbog toga sam izuzetno zahvalan treneru Milojeviću, kompletnom stručnom štabu, saigračima i uopšte, svima u klubu. Tokom cijele sezone smo imali problema sa povredama i pored toga smo postigli sjajan rezultat. Ako već ne mogu da pomognem u igri, onda ću biti uz Megu pored terena gdje ću je bodriti na putu ka novim uspesima“, rekao je Aranitović.

Podsjećamo, Aranitović je prije nekoliko dana potpisao četverogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

“Očekuje me operacija i duži oporavak ali vjerujem da ću se iz ove povrede vratiti još jači i biti spreman za narednu sezonu“, zaključio je Aranitović.

Izvor: http://www.bcmegabasket.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published.