Zvezda ima zabranu registracije!

Crvena Zvezda Telekom dobila je zabranu registracije novih igrača od Košarkaškog arbitražnog tribunala (BAT)!

kurir.rs

kurir.rs

Ime Crvene Zvezde Telekom nalazi se na BAT listi od 1. jula 2015. godine.

Čović se u međuvremenu oglasio na zvaničnom sajtu :

To što se desilo nije ništa neuobičajeno, takve stvari se dešavaju. Radi se o dugovanjima prema igračima u sezoni 2013/2014. Određena suma se duguje Rašku Katiću, Marku Simonoviću i Tadiji Dragićeviću – kratko je prokomentarisao Čović i potom dodao:

– Govorilo se da smo državni projekat i da se davimo u parama. Ali, evo dokaza koliko su te priče bile tačne. Da je istina to što se toliko isticalo sada sigurno ne bismo imali ovu vrstu problema. Ali, kao što nismo kukali ni tokom prošle sezone u kojoj je bilo problema, a koja je bila najuspešnija u istoriji kluba, tako nećemo kukati ni sada. Prioritet nam je bio da izmirimo sve obaveze po Unapred pripremljenom planu reorganizacije. To smo uspešno okončali, a sada ćemo se potruditi da pronađemo rešenje i za ovu situaciju. Siguran sam da zvezdaška javnost nema razloga za brigu i da ćemo učiniti sve da rešimo problem dugovanja prema pomenutim igračima.

Na kraju prvi čovek crveno-belih je poručio:

– Žao mi je što u Srbiji već dugo vremena samo negativna vest izaziva pažnju. Zato ću možda i rastužiti neke informacijom da se KK Crvena zvezda po ovom pitanju više neće oglašavati – zaključio je Čović.

Pretpostavlja se da je CZT dobila BAT zbog dugova prema igračima.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.