Partizan možda ne igra Kup!?

Duško Vujošević iznenadio je novinare dovođenjem u pitanje nastupa na finalnom turniru Kupa Koraća.
Do početka završnice Kupa Radivoja Koraća ostalo je 12 dana, a učešće Partizana na turniru u Nišu nalazi se pod znakom pitanja.
Tako, barem, tvrdi trener Duško Vujošević, navodeći kao razlog finansijske probleme kluba!
Zamoljen da prokomentariše žreb i mogućnost susreta sa Crvenom zvezdom Telekom već u polufinalu, dao je krajnje neočekivan odgovor.

“Pričaću o tome… Ako odlučimo da putujemo. Vidite u kakvoj smo materijalnoj situaciji”.

Da li to nagoveštavate odustajanje od Kupa?

“Otvoreno je”.
Vujošević je na dodatno insistiranje novinara, da definiše šta je najveći problem, putovanje do Niša ili plaćanje smeštaja (sve troškove snose sami klubovi, ne organizator i ne Košarkaški savez Srbije), rekao samo “problem finansijskih sredstava”.

AIR SERBIA

Na pitanje kako Partizan nema novac da odigra turnir u Nišu, a išao je avionom u Skoplje, na meč protiv MZT-a, Vujošević je rekao da je to platila kompanija “Air Serbia”.
Podsetimo da su crno-beli prošle godine u četvrtfinalu protiv FMP Železnika izveli drastično oslabljen sastav – što zbog povreda, što zbog želje da odmore neke nosioce igre – pa su se oprostili od trofeja na prvom koraku.
Ove godine trebalo bi da se sastanu sa Vojvodinom.

Bilo bi, ipak, veliko iznenađenje da se Partizan zaista ne pojavi na utakmici 19. februara. Pre će biti da je Vujošević na ovoj konferenciji pribegao “taktičkom manevru”, samo nije jasno sa kojim tačno ciljem.

IZVOR: MONDO.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published.