Kaun čeka poziv iz NBA

Nakon završetka VTB lige, odjeknula je vest da centar moskovskog CSKA , Saša Kaun završava karijeru. Kaun je ovu vest demantovao, ali je rekao da verovatno više neće igrati u Evropi.

b92.net

b92.net

Ljudi me zovu i šalju mi mejlove tipa ’svaka čast na povlačenju’ i slično. Čak mi je i moj agent rekao da i u SAD govore o mom povlačenju. Neću više igrati u Rusiji, prilično sam siguran da neću igrati ni u Evropi, ali to ne znači da sam završio, rekao je Kaun i dodao:

Ako budem imao opciju da zaigram u NBA, razmotriću to. Videću koje su mi opcije – ako ih ne bude bilo, onda sam završio.

Pojedini mediji preneli su i vest da se Kaun umorio od košarke:

To nije tačno, volim je. Imao sam nekoliko sjajnih godina sa CSKA i srećan sam zbog prilike da igram za reprezentaciju. Ipak, mislim da je sada dobro vreme da napravim sledeći korak ili da probam nešto drugo.

Prava na ruskog košarkaša u NBA polažu Klivlend Kavalirsi:

Moj agent će razgovarati sa njima i videti žele li da me dovedu ili da me trejduju. Otvoren sam za sve prilike. Poznajem dobro Dejvida Blata, bio mi je trener nekoliko godina u reprezentaciji i sjajan je, zaključio je Kaun.

Izvor:B92

Leave a Reply

Your email address will not be published.