Grobari za nas: Pionir u Crno – Belom

Partizanove legende ponovo u crno belom dresu. Na inicijativu navijača Partizana organizovana je izuzetna košarkaška predstava u beogradskom Pioniru: legende su u sadejstvu sa navijačima pomagale klubu na najbbolji mogući način – svojom igrom.
U susretu Crne i Bele ekipe, gde je rezultat svakako bio u drugom planu, slavila je Crna ekipa rezultatom 114 – 111.

Mnogo veću pažnju od rezultata izazvala je pojava istinskih veličina Partizana na terenu i još jedna utakmica za boljitak kluba i bolju materijalnu situaciju.

Navijači su, kako je i bilo očekivano, ispunili dvoranu Pionir. Klubu su pomogli kupovinom ulaznica za sam meč, ali i karata samo za pomoć klubu. Navijačima su ljubav prema Crno-Belom ponovo pokazali i selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević, Goran Grbović, Vlado Šćepnović, Dejan Milojević, Vesa Petrović i ostali koji su učinili ovu revijalnu utakmicu kako finansijski uspešnom za klub, tako i praznikom košarke.

Mondo.rs

Mondo.rs

Pored košarke, na ovom susretu bio je organizovan i muzički program. Na poluvremenu je nastupio Marko Bulat kao i bubnjar Dragoljub Đuričić, dok su na kraju svoje numere posvećene Partizanu izveli Bane MVP i Gru, kao i grupa JNA.

Uz legende koje su nastupile na ovom meču i bile u sportskoj opremi, nekadašnji Crno-Beli heroji bili su i na tribinama. Između ostalih, Partizan su podržali i Peđa Drobnjak, Mića Berić i Željko Rebrača. Gosti događaja bili su i fudbaleri ekipe Partizana, a najveće ovacije i pesmu dobio je kapiten Saša Ilić.

Specijal:

Dule davio Grbovića. Navijači Crno-Belih su najtrofejnijem treneru u istoriji KK Partizan pevali “uzmi Dule naše vratove”.

Sastavi timova:

Beli tim: Milenko Tepić, Nebojša Zorkić, Mihajlo Andrić, Edo Murić, Petar Božić, Vlado Šćepanović, Vanja Marinković, Nenad Čanak, Goran Grbović, Nemanja Bezbradica, Nikola Milutinov, Janis Kuzeloglu, Vladimir Dragutinović, Dejan Tomašević, Džoš Akojon.

Stručni štab Beli tim: Duško Vujošević i Žarko Stijović.

Crni tim: Boris Dalo, Vule Avdalović, Aleksandar Pavlović, Dragan Milosavljević, Veselin Petrović, Dušan Kecman, Andreja Milutinović, Dejan Milojević, Aleksandar Čubrilo, Milan Mačvan, Božo Đumić, Miloš Glišić, Petar Aranitović, Miroslav Radošević, Aleksandar Đorđević.

Stručni štab Crni tim: Vladimir Jovanović i Dragan Todorić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.