Draft: Milutinov u fokusu NBA timova !

Košarkaš Partizana Nikola Milutinov ( C, 212 cm ) izaći će na NBA Draft u junu 2015. godine saopštio je na tviter nalogu novinar Džonatan Givoni, sa specijalizovanog sajta Draft Express, navodeći agenta Marka Jelića kao izvor.
Portal Double – Double ekskluzivno saznaje da je Nikola Milutinov svojim partijama u ovoj sezoni, posebno u drugom delu, privukao pažnju nekoliko NBA timova sa istoka, ali i jednog sa zapada SAD.

novosti.rs

novosti.rs

Prema izvorima koje imamo u SAD, veliko interesovanje za Partizanovog centra su iskazali Klivlend Kavalirsi, Boston Seltiksi kao i za sada neimenovani tim sa zapada.

Podsetimo, Nikola Milutinov ima pravo da povuče prijavu sa Drafta sve do sredine juna, a takođe ni njegov izbor na NBA Draftu apsolutno ne znači da centar napušta Crno – Bele već na kraju ove sezone.

Prema predviđanjima koja se javljaju u SAD, Milutinovu se predviđa kasni pik druge runde, odnosno Nikola se kotira između 52. i 60. pika na predstojećem Draftu.

Izlazna godina za Milutinova je 2016. tako da ne bi trebalo da iznenadi i moguće povlačenje imena Partizanovog centra sa draft lutrije ove godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.