Čović: Svaka kupljena ulaznica pomaže klubu

Nebojša Čović objasnio je zaradu od sezonskih karata:

U ovoj sezoni smo do sada od prodatih ulaznica zaradili 1.266.000 evra, od sezonskih 374.000, a do sada od pojedinačnih 892.000. Svaka kupljena ulaznica pomoći će klubu u pravljenju budžeta za narednu sezonu.

Pretprodaja sezonskih karata počeće u ponedeljak:

Pretprodaja sezonskih ulaznica počeće u ponedeljak u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu i trajaće tri nedelje. Cena je 12.900 dinara, uz popust od 20 odsto, pošto će se u septembru sezonske karte prodavati po ceni od 15.900 dinara. Vlasnici ovogodišnjih pretplatnih karata će imati popust 900 dinara.

Čović je rekao da će Zvezda sledeće sezone Evroligu igrati u Pioniru, a ne u Areni:

To je razlika u kapacitetu od tri puta i uticalo je na cenu sezonskih karata. U Areni smo ove godine zarađivali 120.000 evra bruto po utakmici, a do toga ne možeo da dođemo u Pioniru. Nikoga ne krivimo, niti osuđujemo što Zvezda ne igra u Areni, to su ranije ugovoreni događaji, Evropsko prvenstvo, futsal…

On je rekao i da će klub pokušati u što većoj meri da sačuva tim za sledeću sezonu:

Koliko para toliko i muzike, svi moraju da budu svesni – nema ručka za džabe. Koliko para budemo imali, takav će biti tim i rezultati. Raduje što imamo mnogo igrača iz mladog tima koji kokurišu za prvi tim. O odlascima konačnu odluku donosi stručni štab.

Leave a Reply

Your email address will not be published.