Barsa kao Dacka, preokretom do pobede

Trener Pašutin i ekipa Uniksa odigrali su tri odlične četvrtine protiv favorizovane Barselone, ali to nije bilo dovoljno. “Blaugrana” u Španiji odnosi vrednu pobedu rezultatom 69-63.

euroleague.net

euroleague.net

Ukupno gledajući, Barselona je odigrala utakmicu za zaborav, ali je sastav trenera Jorgosa Barcokasa sve ispravio u finalnih 10 minuta igre kada je zatrpao Uniks sa 26-12 i obezbedio pobedu. Tajris Rajs je bio katastrofalan u šutu (1/10 za 2 i 1/5 za 3), Perperoglu, Oleson i Klaver nevidljivi u napadu, a utakmicu je spasio trio Doelman (23 poena), Navaro (13 poena) i Tomić (13 poena).

Stefan Peno je dobio 6 minuta u igri od trenera Barcokasa, a to vreme na parketu je ispunio sa 2 poena (1/1 za 2) i 3 skoka.

Uniks definitivno ima za čim da žali. Igrači ruskog tima su u poslednju četvrtinu uneli + 8, ali se tada igra raspala, i u napadu i u odbrani. Kit Lengford, iako najefikasniji (14 poena), se najviši ispucavao (3/13 za 2), a svoju ulogu nisu pronašli ni izvrsni asistent Kino Kolom, kao ni pojačanje iz SAD Koti Klark (7 poena).

Leave a Reply

Your email address will not be published.