Trinkijeri pred meč sa Albom: “Veliki izazov za nas, trebaće nam ogromna koncentracija.”

Strateg crno-belih svestan je važnosti utakmice koja je pred njima, ali i kvaliteta protivnika koji će istrčati na parket hale “Pionir” večeras od 20 časova.

Foto: KK Partizan

“Alba je jedna od najboljih sportskih organizacija u Evropi, imaju trenera koji je osvojio sve. Ja obožavam ovakve utakmice, to je uvek prilika da ekipa igra na visokom nivou. Oni su iskusni, jako dobru košarku igraju. Trebaće nam ogromna koncentrcija i već znam da ćemo neke koševe primiti, jer su oni u stanju da to rade i sa iskusnijim ekipama od Partizana. Sigurno je veliki izazov za nas, želimo da odigramo čvrstu utakmicu. Posle subote, mi smo “preživeli”, dobili smo utakmicu koju je trebalo da izgubimo. Nadoknadili smo sedam poena za minut i 40 sekundi, i to je veliki podstrek koji će da pomogne ekipi da se bolje oseća i da bolje trenira.”

Partizan je u subotu protiv Mornara igrao bez podrške navijača (kazna ABA lige zbog incidenata u meču sa Cedevitom), ali se večeras očekuje da tribine hale “Pionir” budu pune što će crno-belima biti veliki vetar u ledja u utakmici koja je pred njima. U prvom kolu Partizan je u gostima poražen od ekipe Ritasa, dok je Alba trijumfovala protiv Monaka u Berlinu. Meč je na programu večeras od 20 časova (Sport Klub 1).

Leave a Reply

Your email address will not be published.