Partizan u borbi za prolaz u LAST32

Ekipa Partizana dočekuje u Pioniru ekipu Hapoela iz Jerusalima (18 č, Arena Sport 1) a na današnjem meču očekuje se dobra igra domaće ekipe i povratak kapitena Dragana Milosavljevića posle višemesečne pauze.

rtrs.tv

rtrs.tv

Navijači Crno-belih će svakako pozdraviti i svog ljubimca Sašu Pavlovića, ali njegov nastup zavisi od odluke trenera Vujoševića.
Partizanu je u ovom meču neophodna pobeda da bi ostao u trci za plasman u narednu fazu Evrokupa, ali utakmica je eliminaciona i za goste iz Izraela.
U prvom susretu ova dva tima slavio je Hapoel, sa 82-79, nakon preokreta u poslednjoj četvrtini koju je izraelski tim dobio sa 26-13. U odnosu na taj meč, u sastavu Partizana neće biti povređenog Ede Murića, ali će Crno-beli biti jači za već pomenuti dvojac. U sastavu Hapoela nema povređenih igrača, a razliku u odnosu na prvi meč će predstavljati nastup sjajnog britanskog centra Pops Mensa-Bonsua.
Igrači Partizana imaće dodatni motiv da se pokažu i pobede, jer se prema informacijama, očekuje pun Pionir do poslednjeg mesta.
O predstojećem susretu trener Vujošević je rekao sledeće:
“Ovo je eliminaciona utakmica i za nas i za njih. S obzirom na budžet, jasno je da nisu pravili tim kako bi ispali posle prve faze. Voleo bih da prođemo dalje, ali nije tragedija i ako ne prođemo. Murić će nam mnogo nedostajati – povreda je takva da mora apsolutno da miruje dve nedelje, plus oporavak“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.