Partizan u Bandirmi

Košarkaši Partizana gostuju turskom Banvitu u sredu od 18 časova. U Bandirmi, srpskog predstavnika očekuje veoma težak ispit, protiv kvalitetnog domaćina.

novosti.rs

novosti.rs

Na ruku crno belima ne ide ni činjenica da još uvek nisu kompletirali sastav i da kapiten Dragan Milosavljević neće biti još uvek u prilici da na terenu pomogne saigračima. Partizan je u hali Pionir izgubio od Banvita 61-77, ali je ekipa trenera Vujoševića od tada značajno podigla formu i zabeležila nekoliko važnih pobeda u ABA ligi i nad Asesofton u Evrokupu.
U najavi za ovaj meč trener Vujošević je izjavio
Banvit je kvalitetan protivnik. Atipična je ekipa za to područje, koja se godinama drži svog sistema i rada. Imaju našeg trenera Zorana Lukića, koji je nastavio sa takvim načinom rada. Već nekoliko sezona imaju u ekipi iste strance, što govori o kakvim se ličnostima radi.

Vujošević se osvrnuo i na veliku tragediju koja se dogodila na meču u Istanbulu i najavio da Partizan u Tursku ide u miru.

Mi tamo idemo u miru, ne želimo nikoga da izazivamo. Idemo sa dobrom namerom da se sportski nadmećemo i širimo prijateljstvo, što je i funkcija sporta, a ne devijantno ponašanje.

Tabela Grupe E: Lijetuvos Ritas 5-1, Banvit 5-1, Asesoft 3-3, Crveni Oktobar 3-3, Hapoel 1-5, Partizan 1-5.

Leave a Reply

Your email address will not be published.