Musli najefikasniji

Unikaha je savladala Bajern sa 82:67 i izjednačila rezultat četvrtfinalne serije na 1:1. Najbolji u Unikahi su bili Musli sa 15 poena, Smit sa 13, Vačinjski i Bruks sa 11 i Fog sa 10 poena. Nedović je postigao 4 poena, uz 4 skoka i 5 asistencija. U Bajernu su najbolji bili Džonson sa 10 poena i 5 skokova, Gavel sa 10 poena, Đedović sa 9 poena, 6 skokova i 6 asistencija, Buker i Tejlor sa po 8 poena. Lučić je postigao 4 poena, uz 3 skoka i 2 ukradene lopte.

Rezultatska klackalica u prvoj četvrtini završena je minimalnom prednošću Bajerna od 17:19. Gosti su u ovom periodu poentirali iz unutrašnje igre i tranzicije, dok je Unikaha tražila šansu iz šuta spolja. U istom ritmu nastavilo se i u drugoj četvrtini, ali je Bajern u završnici poluvremena vezao nekoliko promašaja i izgubljenih lopti, što je Unikaha iskoristila i odlepila se na 41:31.

Foto: eurocupbasketball.com

Unikaha je u prvoj polovini treće četvrtine čvrstom odbranom i dobrim šutem spolja podigla prednost na +15. Bajern je odgovorio još čvršće u odbrani i poenima iz tranzicije smanjio na -6. Bavarcima su zbog prigovora sudiji dosuđene dve tehničke greške u završnici, što je Unikaha iskoristila i podigla prednost na 69:56. Odbrana Unikahe bila je na visokom nivou i u poslednjoj četvrtini, Bajern je imao previše izgubljenih lopti, što ih je na kraju koštalo ubedljivog poraza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.