Dejvid Blat: “Lokomotiva je sjajan tim, ali nisu još igrali sa nama”

Trener Darušafake, Dejvid Blat, je za “Eurohoops” prokomentarisao svoj tim i meč sa Lokomotivom iz Kubanja.

Foto: EuroLeague

Blat je prokomentarisao svoj tim:

“Mitat Demirel i uprava su odlučili da ove godine dovedu manje poznate igrače, jeftinije i gladne dokazivanja. Ovaj potez se pokazao kao pravi, da to nismo uradili možda bi ova sezona bila razočaranje. Ja sam zadovoljan.”

Protivnik Darušafake u finalu Evrokupa je Lokomotiva iz Kubanja:

“Lokomotiva ima sjajne igrače. Svih dvanaest igrača igra odlično i vrlo su uigrani. Njihov kvalitet igre ne opada niti u jednom trenutku meča. Imaju kvalitetnog trenera, a ne fali im ni iskustva. Ulaze u ovo finale puni samopouzdanja. Ukoliko želimo titulu moramo odigrati na visokom nivou. Bili su dominantni u Evrokupu, ali reću vama isto što sam rekao i svojim igračima: Još nisu igrali protiv nas.”

Šire se glasine o njegovom povratku u NBA:

“I ja sam načuo glasine, ali to su samo glasine. Ja još nisam razgovarao ni sa jednim timom. Inače, NBA timovi započinju ovakve pregovore pred sam kraj sezone. Nisam još dobio nikakvu ponudu, ali se nadam da ću je dobiti. Rekao sam prošlog leta da želim da se vratim u NBA i ništa se nije promenilo. Želim da se vratim u NBA kada se završi ova sezona. Bilo bi sjajno kada bi se to desilo, ali ako se i ne desi u redu je. U Evropi sam sretan.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.